Bijzonder leven, bijzondere uitvaart

Een bijzonder leven verdient een passende uitvaart. En daar hoort natuurlijk een bijzondere grafkist bij. Gelukkig past het maken van zo´n grafkist precies bij onze missie: hout met een bijzondere oorsprong een waardevolle bestemming geven. Want wat is nu een eervollere bestemming dan de laatste rustplaats van u of uw dierbare?

Grafkist kopen voor het overlijden

Veel mensen kiezen ervoor om hun grafkist al voor het overlijden zelf uit te zoeken. Bewust bezig zijn met uw eigen afscheid zorgt ervoor dat uw uitvaart verloopt zoals u dat voor ogen heeft. Wij snappen dat u dit in alle rust wilt doen. Op onze houtwerf kunt u op uw gemak, in alle rust, een keuze maken uit de voorraad grafkisten en planken.

Grafkist kopen na het overlijden

Vaak is het aan de familie om een grafkist uit te zoeken voor hun dierbare. Een aangelegenheid die in alle rust gemaakt mag worden, met de aandacht die deze belangrijke keuze verdient. We hebben een aantal grafkisten op voorraad, maar wees vooral vrij om hout uit te komen zoeken, zodat onze kundige meubelmakers er een kist op maat van kunnen maken.

Variatie in houtsoort, uitstraling en prijs

U kunt altijd zonder afspraak met uw familie langskomen om inspiratie op te doen voor uzelf of uw dierbare. Van simpele, bescheiden kisten tot uitgesproken en opvallende exemplaren. Wat ze in ieder geval gemeen hebben is dat ze gemaakt zijn van oud en gebruikt hout en dus bijdragen aan een betere aarde. Onze adviseurs staan klaar om u wegwijs te maken tussen de verschillende houtsoorten, prijzen, bouwconstructies en versieringen.