Eiken balken vers gezaagd

Niet zo historisch, maar minstens zo kwalitatief. Door haar hoge mate van duurzaamheid en bewerkbaarheid is eiken uitstekend toe te passen als constructiehout. De vers gezaagde balken uit onze collectie zijn minimaal een jaar oud en klaar om direct toegepast te kunnen worden. Dus bent u van plan om een veranda, bijgebouw of andere constructie te realiseren? Met de vers eiken balken uit onze voorraad wordt uw project gegarandeerd een succes.

Is het hout nog niet naar wens, dan kunnen wij verschillende bewerkingen op het hout uitvoeren. Door de grote verscheidenheid aan maten in ons assortiment vindt u altijd een passende balk. Van zware halffabricaten tot kleine kinderbalken, we kunnen het allemaal uit voorraad leveren.

Maten & Voorraad

Kopmaat: 10x10cm tot 50x50cm
Lengte: 300 cm tot 1000 cm
Volume op voorraad: ca. 600 m3

Prijzen

Er zijn veel varianten qua bewerking, uitstraling, herkomst en leeftijd van oud eiken balken. Tijdens een bezoek aan onze werf en showroom kunt u de diversiteit aan mogelijkheden bekijken en u laten inspireren. Wij kunnen dan uw exacte wensen bespreken en een offerte op maat maken.

Telefonisch willen we u graag voorzien van inleidende informatie omtrent prijsindicaties van het oud eiken balkhout. Wanneer u contact met ons op neemt, kunnen wij u het wachtwoord geven zodat u de prijslijsten kan downloaden.

Toepassingen

  • Veranda’s
  • Bijgebouwen
  • Carports
  • Overkappingen
  • Renovaties