Winddroog eiken balken

Naast oud eiken balken heeft Frank Pouwer ook een grote voorraad winddroog eiken balken. Dit eikenhout heeft 5 tot 25 jaar buiten gedroogd en daardoor is het grootste deel van de werking uit het hout is gehaald.

Toepasbaarheid

Deze winddroog eiken balken worden gebruikt als bouw- en constructiehout in bijgebouwen, schuren, stallingen, carports of gastenverblijven. Daarnaast worden deze eiken balken toegepast in kapconstructies en als bouwhout.

Indien gewenst kunnen wij de balken ook geschaafd of geborsteld leveren.

Maten & voorraad

Kopmaat: 10×10 cm tot 50×50 cm
Lengte: 100 cm tot 800 cm

Veel maten hebben wij continu op voorraad. Mocht u een maat wensen die niet voorradig is, dan kunnen wij het hout op de door u gewenste maat zagen.

 

Prijzen

Er zijn veel varianten qua bewerking, uitstraling, herkomst en leeftijd van op de wind gedroogde eiken balken. Tijdens een bezoek aan onze werf en showroom kunt u de diversiteit aan mogelijkheden bekijken en u laten inspireren. Wij kunnen dan uw exacte wensen bespreken en een offerte op maat maken.

Telefonisch willen we u graag voorzien van informatie omtrent prijsindicaties van eiken balkhout. Wanneer u uw wensen en telefoonnummer doorgeeft via het contactformulier, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bewerkingen

– Schaven
– Borstelen
– Kunstmatig terug drogen
– Vergrijzen
– Doubleren