Amerikaans grenen vloer

Naast de populaire oude grenen vloerdelen verkopen we ook de Amerikaanse verwanten. De bomen waaruit deze planken zijn gezaagd kunnen tot wel dertig meter hoog worden. Om die reden hebben de vloerdelen unieke afmetingen tot 38 cm breed en acht meter lang. Daarnaast zijn oud Amerikaans grenen planken van hoge kwaliteit en is hun vlamtekening met geen ander houtsoort te vergelijken. Een ware eyecatcher dus.

Het grootste deel van oud Amerikaanse vloerdelen in onze collectie hebben al eens als vloer of wandbekleding gediend. Daardoor is een groot deel van de werking uit het hout verdwenen en heeft het een mooie geleefde uitstraling gekregen. In onze loods kunt u de verschillende types op uw gemak bekijken. Met het uitvoeren van een bewerking of behandeling kunnen de gewenste vloerdelen, indien nodig, volledig naar wens gemaakt worden. Hoe dan ook is de kans groot dat u bij ons uw favoriete vloer vindt.

Maten & voorraad

Dikte: 40 mm
Breedte: 38 cm
Lengte: 800 cm

Voorraad: honderden vierkanten meters

Prijzen

Prijzen op aanvraag.

Maatwerk

U bent van harte welkom op onze houtwerf om u te laten adviseren over de aanleg van een Oud Amerikaans grenen vloer. Onze houtexperts denken graag met u mee. Contacteer ons vrijblijvend wanneer u op voorhand meer informatie wenst.