Grenen wagonplankenvloer

Naast de eiken variant bieden we ook de grenen wagonplankenvloer aan. Omdat deze planken in overdekte goederenwagons gelegen hebben, zijn ze minder gehavend dan hun eiken verwanten. Dit doet echter niet af aan de uitstraling. Met een speelse houttekening, aanwezigheid van gebruikssporen en robuuste karakter is een grenen wagonplankenvloer uniek in zijn soort. Een vloer gelegd met deze planken is daarom een waardevolle investering.

We kunnen vloerdelen leveren die uit zowel eiken, grenen of hardhouten wagonplanken vervaardigd zijn. Bovendien kunnen deze vloerplanken in uiteenlopende uitstralingen worden geleverd. Kom langs op de werf om onze collectie te bekijken waar ons verkoopteam u graag helpt met uw keuze.

Maten & voorraad

Dikte: 15mm en 20mm,
Breedte: 10 cm tot 20cm
Lengte: circa 200cm

Prijzen

De prijzen voor het hout vindt u in de Prijsvoorbeelden (PDF).

Contacteer ons vrijblijvend als u hier niet de gewenste informatie kunt vinden. Onze houtexperts geven u graag meer informatie of maken voor u een offerte op maat.

Maatwerk

U bent van harte welkom op onze houtwerf om u te laten adviseren over de aanleg van een houten vloer. Onze houtexperts denken graag met u mee. Contacteer ons vrijblijvend wanneer u op voorhand meer informatie wenst.