Oud eiken vloeren

Er bestaan weinig vloeren die zoveel sfeer in uw ruimte brengen als een oud eiken vloer. Het verhaal achter de planken, hun prachtige kleur en de kunstige houttekening maakt oud eiken erg geliefd. Daarnaast is dit hout bijzonder geschikt om als vloer te leggen omdat het goed tegen een stootje kan, gemakkelijk te reinigen is en vooral erg lang mee gaat. Onze oud eiken vloerdelen worden vervaardigd uit oude eiken balken die afkomstig zijn van Franse houtzagerijen. Deze halffabricaten hebben daar jarenlang op natuurlijke wijze kunnen drogen. Een aangenaam gevolg van dit droogproces is dat het grootste gedeelte van de werking uit het hout verdwenen is. Voor wie deze oud eiken vloerplanken nog niet exclusief genoeg zijn, bieden we ook de wagonplankenvloer aan.

Breng een bezoek aan ons bedrijf om onze unieke houtcollectie te bekijken. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van uw favoriete vloer.

Maten & voorraad

Dikte: 15 mm tot 30 mm
Breedte: 10 cm tot 30 cm
Lengte: vallende lengtes

Mocht u een specifieke maatvoering wensen, dan kunnen wij het hout op maat zagen.

Prijzen

Prijzen op aanvraag

Maatwerk

Onze houtexperts helpen u graag bij de keuze voor een oud eiken vloer. U bent welkom op onze houtwerf om te mogelijkheden te bespreken en wij geven u graag advies. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.