Oud grenen vloeren

Een mooie houttekening, sterke prijs-kwaliteitverhouding en een rijk verleden. Genoeg redenen om voor een oud grenen vloer te kiezen. Of ze nu breed, smal, robuust of strak zijn; de vloerdelen in onze collectie zijn echte sfeermakers. Net als bij de oud eiken vloerdelen, wordt een deel van de grenen vloerplanken uit oude halffabricaten gezaagd. Hierdoor hebben ze de voordelen van oud hout, maar toch een jonge uitstraling. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een rustieke vloer, of iets er tussenin. We hebben ongetwijfeld iets dat bij u past. Bovendien zijn deze planken dankzij hun slanke afmetingen toe te passen als vloer, maar ook als gevelbekleding of dakbeschot. Met een voorraad van ongeveer 5000m² lijkt het wellicht onmogelijk om het juiste hout te vinden, maar het tegendeel is waar. Doordat we al ons hout op soort en maat sorteren, is uw favoriete vloer eenvoudig te vinden.

Heeft u geschikt hout gevonden, maar bent u toch nog niet gelukkig met de uitstraling? Geen nood; door middel van een bewerking en/of behandeling kan de beoogde vloer naar wens gemaakt worden. Kom eens langs om u te laten informeren.

Maten & voorraad

Dikte: 15 mm tot 40 mm
Breedte: 9 cm tot 38 cm
Lengte: vallende lengtes

Op zoek naar een specifieke (dikte)maat? Wij kunnen de vloerplanken met een (of meer) bewerking(en) exact naar wens maken.

Voorraad: ruim 10.000 m²

Prijzen

De meeste prijzen voor het hout vindt u in de Prijsvoorbeelden (PDF).

Contacteer ons vrijblijvend als u hier niet de gewenste informatie kunt vinden. Onze houtexperts geven u graag meer informatie of maken voor u een offerte op maat.

Maatwerk

Onze houtexperts adviseren u graag over de aanleg van een houten vloer. Breng een bezoek aan onze houtwerf voor meer informatie of neem contact met ons op.