Geschaafde oud eiken hooibergplanken

Bij de sloop van oude boerderijen, schuren en hooibergen komen meestal veel eiken planken vrij. Deze planken lijken zodra ze bij ons binnenkomen in slechte staat te verkeren. Met een schaafbewerking zijn we echter in staat om het beste uit deze planken naar boven te halen. Omdat de benodigde schaafdiepte varieert, zijn de geschaafde oud eiken hooibergplanken in veel verschillende diktes leverbaar. De combinatie van de hoge leeftijd met het strakke uiterlijk maken de geschaafde oud eiken hooibergplanken een populaire keuze onder meubelbouwers. En terecht, door de mooie houttekening en warme uitstraling zijn deze planken echte sfeermakers.

We begrijpen heel goed dat het vinden van de juiste planken soms een hele opgave kan zijn. Om die reden hebben we al onze planken tegen de muur aan gezet zodat uw favoriete exemplaren eenvoudig te vinden zijn.

Maten & voorraad

Dikte: 20 mm, 30 mm, 40 mm en 60 mm
Breedte: 10 cm tot 35 cm
Lengte: 125 cm tot 300 cm

Voorraad: elke diktemaat hebben wij continue op voorraad.

Prijzen

Op de downloadpagina vindt u een prijslijst voor de planken in ons assortiment. Telefonisch informeren we u graag over deze lijst voordat we u het wachtwoord toesturen.

Maatwerk

Voor vragen over maatwerk verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.