Oud eiken stamdelen

Stamdelen, ook wel boomstamplanken genoemd, zijn stukken hout waarbij alleen de boven- en onderkant bewerkt wordt. In de overgebleven zijdes is daardoor een deel van het oorspronkelijke gedaante van de boom te zien. Het contrast tussen de bewerking en de organische vormen geeft de oud eiken stamdelen in onze collectie een zeer kunstige uitstraling. Ook de prachtige houttekening en unieke afmetingen van sommige exemplaren dragen hier aan bij. Hun speelse karakter maakt dat ze zich erg goed laten toepassen als bar, winkelschap of tafelblad. Ook is dit hout vaak terug te vinden in badkamers waar ze de waskommen mogen dragen. Naast eiken bieden we ook de iepen variant aan, die door een speciaal wateringsproces van hoge kwaliteit is.

Maten & voorraad

Dikte: 20 mm, 30mm, 40 mm, 60 mm, 70 mm en 80 mm
Breedte: 30 cm tot 130 cm
Lengte: 200 cm tot 550 cm

Wij zijn gespecialiseerd in brede eiken stamdelen en boomstamplanken tot wel 130 cm. Niet gevonden wat u zoekt? Kijk ook eens op de pagina gewaterd iepen stamdelen.

Prijzen

Prijzen op aanvraag.

Maatwerk

Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete oude stamdelen uit te zoeken. Hierna gaat onze meubelmaker aan de slag om een tafelblad op maat te maken voor u. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over maatwerk.