Loading...
wagonplanken 2017-11-29T08:47:32+00:00

Wagonplanken

Op zoek naar hout met historie? In uw zoektocht naar duurzaam hout met een unieke uitstraling zou u bij de wagonplank wel eens aan het juiste adres kunnen zijn.  Bij Frank Pouwer zijn we gespecialiseerd in de verkoop van wagonplanken, wagondelen en wagonhout. Oude goederentreinen die jarenlang door de Franse landschappen hebben gereden bezitten pareltjes aan bijzondere planken en balken. Door jarenlange historie van deze treinen hebben de planken een krachtige en doorleefde uitstraling gekregen. Deze oude planken komen vrij bij de sloop van de oude treinwagons en worden vervolgens door Frank Pouwer opgekocht zodat u deze kunt gebruiken in het ontwerp en het realiseren van uw droomhuis en droomobject.

Verkoop van wagonplanken, wagondelen & wagonhout

Frank Pouwer heeft een permanente voorraad van circa 15.000 Frans eiken, grenen en tropisch hardhouten wagonplanken. Deze wagonplanken liggen droog en zijn gesorteerd op maat en uitstraling. Daarnaast kunnen ze direct worden meegenomen. Wij bieden u de mogelijkheid om de wagondelen zelf uit te kiezen, waardoor u met de mooiste oud eiken planken naar huis kan gaan.

De wagondelen hebben wij zowel bewerkt als onbewerkt op voorraad. Bewerkte wagonplanken zijn door ons geschaafd, handgeborsteld of op maat gezaagd.

De wagondelen hebben wij in 6 verschillende diktematen waardoor toepassingen uiteenlopend zijn. U kunt hierbij denken aan oud eiken voor uw tafel of tafelblad, keuken, wandbekleding, vloer, wandplank of tv-meubel.

Geschaafde oud eiken wagonplanken

GEBORSTELDE OUD EIKEN WAGONPLANKEN

Hardhouten wagonplanken

Grenen wagonplanken

Wagonplankenvloer

Grote partijen wagonplanken