Geborstelde oud eiken wagonplanken

Door jarenlang gebruik zijn de wagonplanken die wij aankopen bedekt met een dikke laag vuil. Door het met de hand schoonborstelen is hun kunstige uitstraling echter weer compleet hersteld. De verfijnde groeven die hierdoor weer zichtbaar geworden zijn, geven de geborstelde oud eiken wagonplanken een rustiek karakter. In combinatie met de prachtige kleur en kenmerkende boutgaten levert dit een bijzonder warme uitstraling op. Een winkelschap, zitbank of bar gemaakt van dit exclusieve hout brengt daarom gegarandeerd veel sfeer in een ruimte. Zoekt u oud eiken planken met een gladde afwerking, dan zijn de geschaafde oud eiken wagonplanken wellicht interessant.

Eiken wagonplanken uitzoeken

In onze loods staan (alle varianten) wagonplanken op maat en uitstraling gesorteerd zodat u een goed beeld krijgt van ons aanbod. Daarnaast kunt u zelf de mooiste exemplaren uitzoeken. Kom gerust eens langs om onze collectie te bekijken.

Oude houten wandplank: wagonplanken

Interieuridee: gebruik een wagonplank als wandplank in de keuken of woonkamer. Op de houtwerf kunnen we in de zagerij een lange zijde van de plank ‘ rechtzagen’  zodat de plank naadloos tegen de muur aan valt.