Op 23 & 24 september organiseren wij weer open werfdagen!

Zet u maar vast een kruisje in uw agenda op vrijdag 23 en/of zaterdag 24 september (11:00-19:00), want dan vinden de Open Werfdagen plaats. Twee dagen volop leren, kijken en genieten in de wereld van historische bouwmaterialen.
De afgelopen jaren is Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen flink gegroeid en nu is het tijd om de resultaten te aanschouwen. Zoals misschien wel bekend doet eigenaar Frank Pouwer dat graag op een eigenzinnige en vooral gastvrije manier. Zowel vrijdag 23 als zaterdag 24 september wordt het prachtig gelegen terrein van Frank Pouwer omgetoverd tot een spektakel waar u als relatie zowel uw collega’s als uw gezin een onvergetelijke dag kunt bezorgen.
Beide dagen kennen een divers programma; workshops en een inspirerende selectie met sprekers over vooraanstaande thema’s als duurzaam bouwen met oud hout, maar ook even een pleziervaart over de Rijn, een huifkartocht om gezellig te leuten en voldoende activiteiten voor de kinderen, waarbij een rondje op een klassieke tractor niet mag ontbreken. Heerlijk eten bij de op hout gestookte BBQ en een muzikaal programma in de Pouwertrain maken de dag compleet. Kortom; een mooi moment om de zomer af te sluiten en tevens het nieuwe seizoen te starten.
Let wel; beide dagen kennen een maximale capaciteit aan gasten. Tenslotte wil Frank Pouwer graag al zijn gasten ontvangen, spreken, een rondleiding kunnen aanbieden en de welbekende gastvrijheid moet dan tot in de puntjes verzorgd zijn. Oftewel; wilt u uw collega’s en/of gezin deze onvergetelijke beleving kunnen bieden, wees dan op tijd.