VIEILLES PLANCHES EN PIN OU SAPIN BLANC

VIEILLES PLANCHES EN PIN OU SAPIN BLANC

Oud grenen en vuren planken

Op zoek naar oud grenen en vuren planken voor uw interieur project? Het hout heeft een mooie houttekening, sterke prijs-kwaliteitverhouding en een rijk verleden. Met een voorraad van ongeveer 5000m² lijkt het wellicht onmogelijk om het juiste hout te vinden, maar het tegendeel is waar. Doordat we al ons hout op soort en maat sorteren, is uw favoriete plank eenvoudig te vinden.

Het naaldhout is veelal afkomstig uit de Alpen, een gebied waar dennenbomen veel groeien.De gebruikte planken kunnen worden gebruikt als dakbeschot, vloer of verwerkt tot een meubel. Het vuren- en grenenhout is erg geschikt voor de interieurbouw of in de meubelmakerij.

Heeft u een partij oude planken bij ons gevonden, maar bent u toch nog niet gelukkig met de uitstraling? Geen nood; door middel van een bewerking en/of behandeling kan de beoogde partij hout naar wens gemaakt worden. Kom eens langs onze houtwerf om u te laten informeren door onze houtexperts.

Oud grenen en vuren tafelbladen

Bent u op zoek naar grenen- of vurenhout om zelf een tafel van te maken? Grenen- en vuren wagonplanken bieden wellicht een uitkomst. De vloerplanken van gesloten goederenwagons zijn gezaagd uit dennenbomen. Het hout wordt door ons gesorteerd en bewerkt. Deze grenen- en vuren wagonplanken zijn perfect te verwerken tot houten tafelblad.

Maten & voorraad

We hebben een groot aantal verschillende partijen op voorraad. Elk met een andere maatvoering. Hieronder een indicatie:

Dikte: 10mm tot 60 mm
Breedte: 7 cm tot 38 cm
Lengte: 100 cm tot 600 cm

Op zoek naar dikkere planken? Kijkt u dan op de pagina ‘Oud Grenen Balken’

Prijzen

Dikte circa 2 cm: vanaf €18,50 excl. btw per m2
Dikte circa 4 cm: vanaf €33 excl. btw per m2

Contacteer onze houtexperts voor meer informatie omtrent prijsindicaties van de oude planken.

Toepassingen grenen en vuren

  • Tafelblad
  • Houten vloer
  • Dakbeschot
  • Wandbekleding
  • Deuren
  • Meubels

Heeft u onze pagina ‘inpiratie met oud hout’ al bekeken?