In grote delen van Europa is prachtig oud hout te vinden. Recent hebben we Frankrijk, Hongarije en Slowakije doorkruist en de beste en mooiste historische houtmaterialen gevonden. Prachtige planken, balken en pièces uniques voor zowel het interieur als  de tuin.

Bourgogne planken

Helemaal nieuw zijn de rustiek eiken Bourgogne planken. De tand des tijds heeft juist gunstige invloed gehad op deze planken, en dat maakt ze zo mooi. Ze hebben hierdoor een prachtige patina gekregen. Het Frans eiken is door de jaren heen in kwaliteit toegenomen. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons. De Bourgogne planken staan nog niet op de website.

Dikte: 20 en 27 mm
Vallende breedtes: tussen de 18 en 35 cm
Vallende lengtes: tussen de 2,5 en 5 meter
Volume: 25 m3

Prijs: vanaf €125,- (excl. BTW) per m³

Rustiek grenen balken

Deze schitterende balken van meer dan 200 jaar oud komen uit een voormalige pastoriewoning in het zuidwesten van Hongarije. Het gaat om een uniforme partij van groot volume die bij uitstek geschikt is voor de realisatie van een groot project. Meer over onze grenen balken vindt u op onze website.

Kopmaat: ca. 15 x 25 cm
Vallende lengtes: tussen de 4 en 5 meter
Volume: 25 m3

Prijs: €975,- (excl. BTW) per m³

Rustieke zware eiken balken in uitzonderlijke lengtes

Op deze partij zijn we écht een beetje trots. We hebben namelijk een unieke partij Frans eiken balken gegund gekregen. Deze zware en lange rustiek eiken balken zijn tussen 2015 en 2018 gezaagd en inmiddels enigszins aangedroogd. Zie voor de volledige voorraadlijst onze website.

Kopmaat: ca. 25 x 25 cm tot 60 x 60 cm
Vallende lengtes: tussen de 5 en 14 meter
Zowel vierkante als ongelijkzijdige balken in de meest uiteenlopende kopmaten
Volume: 850 stuks, > 500 m3

Prijs op aanvraag.

Van harte welkom op onze houtwerf!

Volgens de Rijksoverheid mogen wij als groothandel openblijven. We ontvangen u graag op onze unieke bedrijfslocatie te midden van een prachtig natuurgebied in de uiterwaarden van de Rijn. Combineer uw bezoek aan onze houtwerf met een wandeltocht in de groenrijke omgeving. Er zijn talloze wandelingen mogelijk vanaf onze bedrijfslocatie, variërend van een half uur tot twee uur.

Ook voor fietstochten leent de omgeving zich uitstekend. Fietspaden door bossen en heide, kleine heuvels en een speciale fietspont zijn in de omgeving aanwezig. Alle ingrediënten voor een mooie fietstocht.

Op de hoogte blijven?

Marketing door